Főoldal

Rólunk - a Promote CEE közösség

A gyermek a bölcsödében, óvodában és iskolában is kap nevelést, de a legfontosabb szerepe mégiscsak az őt körülvevő családnak, a szülőknek van. A szülő miközben maga is példát, mintát mutat, állandóan aggódik, hogy  vajon mindent jól csinál e, és közben árgus szemekkel figyel, mint egy örző –védő, hogy az intézmény, a barátok, a környezet milyen hatással van gyermekére, pedig tudja és érzi, ahogyan a szülő nevel olyan lesz a gyermek.

Szerencsére sok-sok „örző-védő” szülő van, akik hasonlóan gondolkodnak hozzánk, akik tudják, hogy minden gyermek érték. Egy értékes egyén, aki értékeket visz leendő felnőtt életébe is, de ezt az értéket csak mi szülők adhatjuk meg számára. Ezért olyan fontos megteremteni számára mindazokat a feltételeket, amelyek kihozzák belőle az értékes magatartásformákat, a tudást, becsületességet, szorgalmat, őszinteséget,hogy azok biztosítsák egyéni boldogulását.

Mi ezeket a szülőket, ezeket az  örző-védő, érték mentőket várjuk a Promote CEE közösségének támogatásához, hogy mindannyian elérjük céljainkat- azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott felnőtt válljék gyermekeinkből.

Alapdatatok

Promote CEE Egyesület

Székhely: H-4032 Debrecen, Békessy Béla u. 10.

Levelezési cím: Johnson Éva, 4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. 1. em. 123. iroda (Hal-köz üzletház – Xponential iroda)

Telefon: 06 30 339 6971