Promote CEE

Elsődleges célunk a Tibi tigris könyvek eljuttatása a kisgyermekekhez, ezért  a cégektől a kitelepülésért és a program lebonyolításáért könyvtámogatást, könyv vásárlást kérünk. Nincs két egyforma megoldás, ezért a részleteket mindig egyénre szabjuk.

A Tibi tigris: Élménynap egy olyan rendezvény, amely úgy teszi lehetővé a munkatársak és családtagjaik kikapcsolódását, és úgy biztosít közösségteremtő élményt, hogy mindeközben a fenntarthatóság kérdéskörét is közelebb hozza a résztvevőkhöz.

Tibi tigris Öko-Játszóház és Gyermek Sarok

A rendezvényen a kitelepült ;">"Tibi tigris Öko-Játszóház és Gyermek Sarokban" a foglalkozások olyan témák köré épülnek, amelyek befolyásolják mindennapi életünket, ugyanakkor fenntarthatósági vonatkozásai is vannak. Ilyen témák lehetnek:

  • a növények és állatok védelme,
  • a vízhasználat,
  • a hulladékkezelés,
  • a felelős háztartás,
  • a villamos energia használat és
  • az éghajlatváltozás.

A szórakoztató és élményekben gazdag programok keretében valós problémákat és megoldásokat dolgozunk fel, így a részvevők interaktív módon ismerkedhetnek meg ezekkel a kérdésekkel. A gyerekek játékos formában, Tibi tigris és barátai segítségével szerezhetnek tudást a környezeti problémákról, és arról, miként viselkedhetnek környezettudatosan.

Mivel várjuk a gyerekeket, a családokat?

A részvevők érdekes installációkat láthatnak, használhatnak, így például a Tibi tigris nagy méretű óriás társasjátékot, amelyen Tibi tigris és barátai figurákkal lehet játszani, fotóparavánokat, amelyeken környezetvédelmi megoldásokat jelenítenek meg a mesefigurák. A Tibi tigris Hulladék Akadémia kiállítás nem csak a hulladéktörténelem mérföldköveit és az alap-hulladékok (papír, fém, üveg, műanyag) környezeti hatásait mutatja be, hanem számos újragondolt installációt, játékot és infografikát is. A résztvevők olyan tárgyakat is készíthetnek, amelyek a megunt, eldobott tárgyaknak adnak új használhatósági funkciót, így megishetik a komposztálás, az újrahasználat és megelőzés fogalmát és fontosságát.

Kiknek ajánljuk?

A program azokat a cégeket célozza meg, amelyeknek fontos a környezettudatosság , és ezt az értéket a munkatársaik és azok családtagjai felé is közvetíteni szeretnék. Mindazoknak, akik a vállalat társdalmi elkötelezettségével összhangban egy rendhagyó céges esemény megvalósítására vállalkoznak.