Promote CEE
Eva Johnson
Elnök

Sokakhoz hasonlóan kisfiam megszületése előtt napi 10-12 órákat dolgoztam és igen kevés időm maradt a valóban fontos dolgokra, mint a család, a barátok, a tanulás-oktatás vagy a környezetvédelem. Miután megszületett a kisfiam lelassult az életem és fokozatosan előkerültek a játékok és a könyvek.

Ahogy kisfiam növekedett, úgy az egyszerű gyerekdalok és mondókák mellett egyre inkább előtérbe kerültek a “komolyabb” témák is, így a környezetvédelem, az illemtan, a kódolás – természetesen egyszerű, játékos és szórakoztató módon.

Egy nap azt éreztem, hogy nekünk szülőknek kiemeltem fontos szerepünk van abban, hogy milyen lesz gyermekeink jövője és az mind attól függ, hogy mi milyen információt adunk tovább.

Ha gyermekeink kisgyermek korban megértik az összefüggéseket, elsajátítják a megfelelő viselkedési normákat és kialakítanak egy felelős gondolkodásmódot, akkor tudatos és cselekvőképes felnőtteket sikerül nevelnünk, akik megfelelő gazdasági, pénzügyi és környezetvédelmi döntéseket tudnak (fognak) hozni.

Az egyesület elnökeként legfontosabb feladatomnak tartom, hogy érdekes, oktató, de egyben szórakoztató könyvtémák válasszunk, illetve, hogy minél több céget nyerjek meg támogatónak és ezáltal minél több óvodáshoz tudjuk eljuttatni a “Tibi tigris” könyveket.