Promote CEE

mycentrope.com a kedvcsináló Centrope élményéhez. Utazás a négy ország régióján át, nem csak a Web-en

A www.mycentrope.com-on a „határtalan élmény” részesei lehetünk. A fogyasztók szabadidős, vásárlási és kulturális információkat kapnak a négy ország régiójáról, exkluzív turisztikai kínálatcsomagokat foglalhatnak, egyéni utazásokat állíthatnak össze, vonzó nyereményjátékokban vehetnek részt és értékes helyi ajánlatokhoz juthatnak a Centrope régió országairól és lakosairól. Mindez négy nyelven: németül, szlovákul, csehül és magyarul.

A weboldalon megtalálható valamennyi fontos információ és foglalási lehetőség a szabadidő eltöltésére a Centrope régióban: a rövid kirándulástól kezdve a bevásárló körúton keresztül egy koncert vagy esemény látogatásáig. Egy innovatív szűrőrendszer segítségével a keresés hatékonyan állítható be a felhasználó személyes szabadidős érdeklődése szerint. Ezen kívül a mycentrope.com-on izgalmas nyereményjátékok és exkluzív turisztikai ajánlatok talá-lhatók, melyeket csak a mycentrope.com-on keresztül rendelhetünk meg.

mycentrope.com: Egy erős régió virtuális alapköve

A mycentrope szerkesztősége a tartalmat eredeti úton, az adott országban dolgozza ki, ezt a weboldalon következetesen németül, szlovákul, csehül és magyarul közöli, ez egyedi kínálat a weben. A honlap bizonyos értelemben a négy országot összekötő projekt alapköve, amely a Centrope régió lakosait a határtalan együttélésre ösztönzi.

A Centrope régió Európa egyik legjelentősebb gazdasági és kulturális régiója. Ennek az európai „ékszerdoboznak” a magját a morvaországi terület, Pozsony környéke, Magyaror-szág nyugati része valamint Kelet-Ausztria képezi, ami kereken 7 milllió lakost jelent. Ha a környező nagyvárosokat, Prágát és Budapestet is beszámítjuk, ez 15 millió lakost tesz ki.

mycentrope.com: Nemzeteket összekötő szabadidős élmény

A Twin City Liner-rel, amely Bécset és Pozsonyt köti össze, a WienHolding már létrehozott egy mintaprojektet a Centrope régióban. Most a mycentrope.com internetes fórummal egy új, erős impulzust szeretnénk adni a Centrope-országok összeolvadásának. Hiszen a régió lakosai legjobban a közvetlen találkozás útján ismerhetik meg egymást. A mycentrope célja, hogy Csehország, Szlovákia, Magyarország és Ausztria lakosai a szabadidős élmény során találkozzanak: egy musical Bécsben, síelés Semmeringen, vásárlás Pozsonyban, wellness Morvaországban vagy fürdőzés a Balatonnál. „A Mycentrope.com a lehetőségek tárházát kínálja a régióban történő utazáshoz és egymás megismeréséhez.” – nyilatkozta Peter Hanke, a Wien Holding ügyvezető igazgatója.

Tovább a mycentrope.com inspiráló cikkeihez: www.mycentrope.com